Fotboll

Westbo united DFF söker ny huvudtränare för säsongen 2016

Westbo united DFF är idag det bäst placerade damlag i regionen med spel i Div1 mellersta Götaland. Klubben har även ett div3 och ett U17 lag i spel, där båda lagen ligger på övre delen av sina serier. Klubben har sedan starten arbetat målmedvetet till att bli Gislavedskommuns representationslag inom damfotboll och har som avsikt att så även vara i framtiden. Ett brett samarbete med övriga lag i regionen arbetas det med för att ge flickor/damer de absolut bästa förutsättningar för att kunna bedriva sin fotboll på den nivå som önskas. (läs mer på vår hemsida www.westbounited.se )

Vår nuvarande huvudtränare Willy Gollwitzer har framgångsrikt varit aktiv som huvudtränare i tre säsonger och tagit vårt  representationslag från div3 till div1. Vår och tränarens fotbollsfilosofi är att vara ett spelade lag med ambitioner att vara på den övredelen av alla våra serier vi är med i. Till detta arbetar vi också målmedvetet med våra utvecklingslag där focus är att utveckla duktiga damfotbollspelare. Säsongen  2015 så har klubben 4 spelare smålandslaget ( F00 ) 1 spelare (F99) samt en spelare uttagen i F15 landslagetsläger på Bosön.
 
Westbo united DFF söker nu en ny huvudtränare för säsongen 2016 till klubbens damlag div1 och med ansvar för hela spelartruppen i Div3 och U17 för säsongen 2016. Som vi skriver ovan så har vi spännande och utvecklingsbara trupper och spelare, som med rätt person vid rodret, kan fortsätta att vara regionens bäst placerade lag. Unga talanger varvat med rutinerade spelare. Det finns goda möjligheter till bra boende och arbete i regionen, där föreningen kan vara behjälplig till att finna arbete mm. Låter detta som en spännande och rolig utmaning är du välkommen in med din intresseanmälan!

Meriter
Vi ser gärna att du har pedagogisk erfarenhet. Har högt satta ambitioner. Det är ett extra plus om du har tränat damlag på högre nivå tidigare och om du har genomgått Svenskafotbollsförbundets ledarutbildningar. Främst söker vi dig med mycket gedigna fotbollkunskaper och en hög socialkompetens. Det är viktigt för oss att du tror på individernas utvecklingspotential och ett starkt lagbygge, samt att du kan samarbeta över laggränserna och övriga sektioner i  föreningen.

Intresseanmälan
Maila oss ditt intresse, med en kort beskrivning av dig själv och varför du tycker att du skulle passa tillsammans med oss och dina visioner, dina kontaktuppgifter och ersättningsanspråk. Vi kommer därefter kontakta dig för ett personligt möte. Ditt mail skickas till Fredrik Boquist (fredrik@prinfoanderstorp.se) Till honom kan du också vända dig med eventuella frågor. Sista ansökningsdag är den 25 sep 2015.
( Men vi kommer följa upp de intresseanmälan som kommer in löpande under tiden och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag )

Hjärtligt välkommen till Westbo united DFFKontaktperson
Fredrik Boquist
0705280724
Gislaved


Mer om Fotboll

På Svenska Fotbollförbundets hemsida, www.svenskfotboll.se, hittar du mer information om denna sport. Vissa av förbunden har även egna annonseringssidor för tränaruppdrag.