Brottning

Tränare sökes till Domnarvets Brottarkubb

Domnarvets Brottarklubb är en anrik brottarklubb som startades år 1961 i Borlänge och har under åren kommit att växa sig till en framgångsrik klubb som tagit över 100 mästerskapsmedaljer genom åren.

Inför kommande säsong 2016/2017 med start i slutet på augusti, söker vi tränare för tränings och tävlingsuppdrag. Främst gäller det vår fortsättningsgrupp (Barn 8-14 år) och Elitgrupp (ungdomar 14 år och uppåt). Det rör sig om ett till två träningspass i veckan med möjlighet till fler om så önskas, samt att följa adepterna ut på tävlingar. Klubben står för ersättning vid reskostnad. Vi håller till i en ny fin lokal med två fullstora brottarmattor i Kampsportens hus i Borlänge. 

Är du brottningsintresserad, ideellt driven och pedagogisk så är du varmt välkommen till oss! Tveka inte att höra av dig med frågor och funderingar!

Kontaktperson
Domnarvets Brottarklubb
0739649411
Borlänge


Mer om Brottning

På Svenska Brottningsförbundets hemsida, www.swedewrestling.se, hittar du mer information om denna sport. Vissa av förbunden har även egna annonseringssidor för tränaruppdrag.