Innebandy

Sigtuna IF Innebandy söker en entusiasmerande tränare till Pojkar -02

Innebandyklubben är en del av Sigtuna Allians och vi tränar företrädesvis och spelar alla våra hemmamatcher i fina Prästängshallen i Sigtuna.
Kontaktperson för rekryteringen är vår Sportchef, Ludvig Harryzon.
    
Föreningen verkar med målsättningen "så många som möjligt, så länge som möjligt" - glädje och gemenskap är ett viktigt inslag i våra träningar, samtidigt som de äldre som vill satsa på sporten ges tillfälle och möjlighet till det genom fokuserade och utvecklande träningar samt sporadiska matchspel i lite högre åldersklasser.

Vi söker därför nu till våra duktiga pojkar födda -02 en tränare som kan innebandy och som kan lära ut på ett pedagogiskt och entusiastisk sätt. Rollen kräver viss pondus och att du på ett naturligt sätt kan ta kommandot över en grupp 15-åriga killar. Vi tror att du kanske studerar med inriktning mot läraryrket eller att du har ett genuint intresse för att dela med dig av dina kunskaper och drivs av att se utveckling och framsteg.

Vi är en ideell förening och kan därför inte betala några regelrätta löner men givetvis utgår ett rimligt tränararvode samt i förekommande fall milersättning.

Låter det spännande – tveka inte att höra av dig redan idag!Kontaktperson
Ludvig Harryzon
070-770 17 03
Sigtuna


Mer om Innebandy

På Svenska Innebandyförbundets hemsida, www.innebandy.se, hittar du mer information om denna sport. Vissa av förbunden har även egna annonseringssidor för tränaruppdrag.