Ishockey

Ungdomstränare søkes till ny klubb


Vi håller till i en ny fin ishall, Ørestad Skøjtehal (mitt emot Royal Arena där VM hålls i maj/juni. Den ligger 5 min gångväg fra Ørestad St., Öresundståg går var 10. min och tar 20 min til Malmö Central). 


Vårt fokus är på barn och unga där utveckling genom lek, glädje, sunda värderingar och gemenskap är det viktigaste – samt att sprida kännedom och kunskap om ishockey.

Efter bara 1,5 månad som aktiv förening har intresset och medlemsantalet ökat explosivt. Vi tränar 3 gånger i veckan med ett U7, U9 och U11+ lag i nuläget. Till nästa säsong kommer vi även ha ett U13 lag.

 

Därför söker vi en frivilliga U11/U13 huvudtränare och hjälptränare , som delar samma värdegrund och som har lust att påta sig uppgiften. Vi erbjuder träning i nya fina faciliteter, (med separata, låsta utrymmen till tränares egendom)  härliga barn och en fantastisk sammanhållning i en ny klubb där du har möjligheten att sätta din egna prägel .

Desutom har vi inför nästa säsong sökt istider för ett motionslag för vuxna. Om det skulle vara intressant

Har du erfarnheter från hockey som spelare eller tränare och ovan låter intressant eller om du har frågor, kontakta vänligen vice ordförande Niklas Nilsson naestformand@copenhagenfalcons.dk

 

Kom och hjälp danskarna med att bli bättre på hockey!
Kontaktperson
Niklas Nilsson
0730676710
Vellinge


Mer om Ishockey

På Svenska Ishockeyförbundets hemsida, www.swehockey.se, hittar du mer information om denna sport. Vissa av förbunden har även egna annonseringssidor för tränaruppdrag.