Ishockey

Ung tränare söker nästa utmaning

Under de senaste fem säsongerna har jag hunnit med att vara huvudränare för flera ungdomslag och nu senast damlag, jag har även varit assisterande på både J20 Elit och U16 Div1. En kort utbildningssväng till USA där jag fick jobba med ett U18 lag har även hunnits med.

Jag har gått flertalet stegutbildningar och pluggar för närvarande Tränarprogramnet på Högskolan Dalarna i Falun. Jag har än så länge hunnit med två år på högskolan och har nu ett år kvar, dock är mitt sista år väldigt flexibelt, men med jämna mellanrum så måste jag ändå kunna ta mig till Falun. Därför söker jag nu uppdrag inom en tre timmars radie från Falun, beroende på avstånd så kan boende behövas.

Jag söker huvudtränarjobb för J18 eller assisterande på J20 eller Senior (minimum div2). Jag är tillgänglig från första september då jag jobbar för Planet Hockey i USA hela sommaren, finns i Sverige fram till 8e juni och styr gärna upp möte innan dess.

jag har även goda kontakter för spelarrekrytering på junior och senior, jag kan även hjälpa till i föreningens övriga lag om så önskas med individuell spelarutveckling och teknikträning. CV finns och skickas gärna till de som är intresserade, jag nås både på mail och telefon (0705818425). Ha det fint så hoppas jag att vi hörs snart!

Kontaktperson
Johnny Gers
0705818425
Falun


Mer om Ishockey

På Svenska Ishockeyförbundets hemsida, www.swehockey.se, hittar du mer information om denna sport. Vissa av förbunden har även egna annonseringssidor för tränaruppdrag.