Ishockey

Assisterande tränare J18 Elit
Assisterande J18 tränare till Vita Hästen


Vita Hästen söker en assisterande tränare (Träningar och Matcher) till sin Juniorverksamhet för laget i J-18 Elit. Är du rätt person att fortsätta vår utveckling av juniorverksamheten samt fostra framtidens spelare i Vita Hästens A-lag? Läs då mer nedan och skicka in din ansökan. 

Om Vita Hästen:

Vita Hästen är Norrköpings Hockeylag, bildat 1967 genom sammanslagningen av IFK Norrköping och Sleipner. Sedan 2014 återfinns representationslaget i landets näst högsta serie Hockeyallsvenskan. Föreningen har också en stark ungdoms- och juniorverksamhet med ca 400 utövare. Juniorlagen återfinns i J-18 Elit samt J-20 Elit. Föreningen bedriver även Lokalt Ishockeygymnasium samt Hockeyhögstadium i samarbete med kommunen och privata aktörer. Föreningens ambition är att utveckla juniorverksamheten för att i framtiden fostra fler egna spelare till representationslaget och annan elitnivå.

 

Om rollen:


Som Assisterande tränare i vårt J18 lag arbetar du nära huvudansvariga tränare med allt som sker kring laget med träningar och matcher. Vi jobbar mycket med individens personliga utveckling och utbildning.

På träningar ska du kunna bedriva vissa delmoment av utbildningen själv ex, backar, forward, anfallsspel, försvarsspel beroende på hur ansvarsområdet är uppdelat under träningen.

På matcher kommer du även att ha nån sorts coaching i laget ex forwards, backar, p/p o,s,v

Du samverkar med huvudtränare i laget samt sportchef för junior och ungdom och övriga tränare i Junior och A-lagsverksamhet. Vidare så ansvarar du för att bedriva arbetet utifrån den målsättning och struktur som föreningen arbetat fram. 


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har gått lämpliga utbildningar hos förbundet ch har tidigare tränarerfarenhet från U16 nivå och högre.

Du drivs av att utveckla och utbilda unga spelare vidare i deras karriärer och till nästa nivå. Du besitter en god pedagogisk förmåga och har ett ledarskap som passar för uppgiften. Vidare så bör du vara ansvarstagande med stort engagemang för ditt uppdrag, men också med en förståelse för vikten av samarbete i föreningen med övriga tränare samt ledning.


 

Övrigt om tjänsten:


Deltid (Kvälls- och helgarbete i samband med träning och match)

Visstidsanställning

Lön: Fast

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 20190615

 

Urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Är du den vi söker?

Skicka din ansökan (cv+personligt brev) till per.backlin@vitahasten.se

Ev frågor kring tjänsten besvaras av Sportchef Ungdom och Junior Per Bäcklin, 0702-905532Kontaktperson
Per Bäcklin
0702905532
Norrköping


Mer om Ishockey

På Svenska Ishockeyförbundets hemsida, www.swehockey.se, hittar du mer information om denna sport. Vissa av förbunden har även egna annonseringssidor för tränaruppdrag.