Fotboll

Tränare söker nytt uppdrag

Hej!


Mitt namn är Viktor, och jag försöker hitta nytt uppdrag inför säsongen 2022. Jag började min tränarkarriär i Vasastan BK, och där jobbade jag både med knattar och seniorer. När vi startade ett damlag i Vasastan BK var jag med och bidrog till att laget tog steget från Div 5 till Div 3. Jag har även varit anställd som sportchef i VBK. 

Efter det fortsatte resan i Älvsjö AIK Dam U och Dam J där jag fick vara med och utveckla spelare, och några av dessa blev också elitspelare. Det finns spelare från den tiden som idag spelar i allsvenskan och elitettan i det laget jag var med och tränade. 

Senast kommer jag från Segeltorps IF, och där var jag var huvudtränare för damlaget, och vår resa genom seriesystemet har varit fantastisk. Vi gick från Div 4 till Div 1 under mina år i föreningen. Jag har dessutom varit huvudtränare för både Dam U och Dam J, samtidigt som jag kombinerade mitt uppdrag i Damlaget. 


Jag söker nu ett nytt uppdrag, och jag är öppen för flera förslag. Så länge projektet känns intressant är jag nyfiken. Min förhoppning är att hitta ny klubb så snart som möjligt, men jag förstår samtidigt att processen får ta sin tid. 


Jag hoppas ni kontaktar mig för vidare diskussion!


Mvh

Viktor Vilhelmsen Kontaktperson
Viktor Vilhelmsen
0760439965
Stockholm


Mer om Fotboll

På Svenska Fotbollförbundets hemsida, www.svenskfotboll.se, hittar du mer information om denna sport. Vissa av förbunden har även egna annonseringssidor för tränaruppdrag.